Telefoni feavea'i
+86 15954170522
I-meli
ywb@zysst.com

Tulaga lelei ma le le lelei o le taʻavale vevela

O le taʻavale vevela ma le taʻavale malulu o faiga ia mo le fausiaina o ipu uʻamea poʻo faʻamatalaga, ma e tele a latou faatosinaga i le fausaga ma meatotino o le sila.

O le ta'avale uamea e masani lava ona fa'avae i luga o le ta'avale vevela, ma o le ta'avale malulu e masani lava ona fa'aaogaina e gaosia ai le sila ma fua sa'o e pei o le uamea ma le laupepa.

O le fa'amutaina o le vevela o le ta'avale vevela e masani lava 800 ~ 900 ℃, ona fa'amalieina lea i le ea, o le mea lea e tutusa ai le ta'avale vevela ma le fa'asalaina o togafitiga.

O le tele o u'amea e ta'avale i le auala vevela.Ona o le maualuga o le vevela, o le uamea e tuʻuina atu i totonu o le setete vevela o loʻo i ai se vaega o le fua o le uʻamea uʻamea i luga o le fogaeleele, o lea e iai ni faʻamaʻi faʻamaʻi ma e mafai ona teuina i le ea.

Ae ui i lea, o lenei vaega o le fua o le u'amea u'amea e fa'afefe ai fo'i le pito i luga o le uamea taai vevela ma e matua fesuisuia'i le tele.O le mea lea, e manaʻomia le uʻamea ma le lamolemole, saʻo saʻo ma mea faʻainisinia lelei, ma o loʻo faʻaogaina le vevela vevela poʻo oloa maeʻa e faʻaaogaina e fai ma mea mata mo le gaosiga malulu.

manuia:

O le saoasaoa o le fausiaina e vave, o le gaosiga e maualuga, ma o le ufiufi e le faʻaleagaina, ma e mafai ona faia i ni ituaiga faʻasolosolo eseese e fetaui ma manaʻoga o tulaga faʻaoga;ta'avale malulu e mafai ona mafua ai se fa'aletonu tele palasitika o le uamea, ma fa'ateleina ai le fua o le sila.

faaletonu:

1. E ui lava e leai se vevela palasitika compression i le faagasologa o le faiga, o loo i ai pea le mamafa o totoe i le vaega, lea o le a mautinoa lava aafia ai le uiga buckling lautele ma le lotoifale o le uamea;

2. O le faiga o le uamea vaega taai malulu e masani lava o se vaega tatala, lea e maua ai le stiffness torsional saoloto o le vaega maualalo.E fa'afefeteina pe a o'o i lalo o le punou, fa'apipi'i i lalo o le fa'amalosi, ma e leaga le fa'atinoga;

3. O le mafiafia o le puipui o le uʻamea faʻapipiʻi malulu e laʻititi, ma e le faʻafefeteina i tulimanu o loʻo fesoʻotaʻi ai papatusi, ma e vaivai le gafatia e tatalia uta faʻapitonuʻu.

3


Taimi meli: Aukuso-24-2022